Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BES HERGEN TERMÉKCSALÁD

2019.05.30

 

                 folder-hergen-i-gb-f-e-cz-ru-b14.jpgfolder-hergen-i-gb-f-e-cz-ru-b16.jpgfolder-hergen-i-gb-f-e-cz-ru-b18.jpg



A BES Hergen termékcsalád termékei nagyrészt természetes összetételű ápoló és gyógyhatású hajkozmetikumok, melyek széppé és egészségessé teszik a hajat és a fejbőrt. Az 5 féle alcsalád különböző problémákra kínál teljes körű megoldást:

 

HERGEN BLUE LINE (B) - Kék termékek
Energizáló, erősítő kezelés mindenféle hajtípusra

kek-kicsi.jpg


A Blue line kezelés azoknak szól, akik a környezeti (szmog, szél), mechanikai (gyakori mosás, szárítás) és kémiai (festés, dauerolás és vasalás) hatások által meggyengült hajukat szeretnék megerősíteni. A Blue Line célja, hogy visszaadja a hajszálak energiáját és életerővel töltse fel azt. A szentjánoskenyér magjából kivont összetevő a haj növekedését és egészségét szolgálja, helyreállítja a haj szerkezetét. Ezen felül tartalmaz még alfa-hidroxi gyümölcssavakat, melyek táplálják a hajat és életerővel töltik fel.



 

GOLD LINE (G) - Arany termékek
Újjáépítő, tápláló kezelés erősen igénybe vett hajra

arany-kicsi.jpg

A haj egészsége, szépsége és testessége a hajszálak tápanyaggal ellátottságától függ. A Gold line termékeit azért alkották meg, hogy megfelelő hidratáltságot biztosítson a hajnak és biztosítsa a haj táplálásához szükséges összetevőket.
Hatóanyagok:
Az édesmandulából nyert fehérjekivonat kettős tevékenységet végez: a sérült, kiszáradt és meggyengült haj szerkezetét javítja és mélyen hidratálja a fej bőrét, biztosítja azt, hogy a haj ne száradjon ki és ellássa a szükséges tápanyagokkal.
A mogyoróolaj és az aloe vera gél semlegesíti a szabad gyököket, melyek a haj elöregedéséhez vezetnek.
A teafa kivonat és a szójafehérje-kivonat fontos tápanyagforrások.
A Gold Line termékek teljes alkalmazása után a fénytelen, meggyötört haj gazdagabb, szebb és erősebb lesz. A hajszálak felszíne, melyek a kezelés előtt szétnyíltak és hajlamosak voltak a csomósodásra, összezárnak és így csökkentik annak a lehetőségét, hogy a külső káros anyagok behatolhassanak a hajszálakba, megszünteti így a haj durva kinézetét.


 

 

HERGEN VIOLET LINE (V) - Lila termékek

Hajhullás kezelés

 

violet.jpg

 

Ezt az aktív kezelést kifejezetten a gyenge hajszálak megerősítésére fejlesztették ki, elősegíti a haj növekedését és megelőzi annak idő előtti hullását.
A Violet Line-ban jelen lévő aktív anyagok meghosszabbítják a növekedési (anagén) szakaszt, késleltetik a nyugalmi (telogén) szakaszt és stimulálják a következő hajszál kialakulásának feltételeit.
Hatóanyagok:
A Baicalin, a
bajkáli csucsókából kivont flavonoid képes növelni a hajszálsejtek proliferációját azáltal, hogy megvédi azokat az androgén hormonok gátló hatásától.
A búza- és a szójacsíra a haj növekedéséhez szükséges tápanyagok biztosításával serkentik a fejbőr metabolikus tevékenységét.
A mentol serkenti a hajas fejbőr mikrokeringését mivel nagyobb oxigénellátást biztosít a hajtüszőknek.

 


 

HERGEN SILVER LINE (S) - Ezüst termékek

Kezelés korpás hajra

 

silver.jpg

A Silver Line termékeit azoknak szánják, akik a korpásodás problémájával szeretnének szembeszállni és csökkenteni szeretnék a bosszantó és visszatérő égető érzést a fejbőrön.

A teafa fontos eleme ennek a termékcsaládnak. Gombaölő hatása, antibakteriális és antiszeptikus jellemzői miatt választottuk ezt az alkotóelemet.

A fehér fűz kéreg és a fahéj kivonat csökkentik a fejbőr hámlását.

Ennek a kezelésnek a célja az, hogy szembeszálljon a korpásodás okaival és csökkentse a korpásodással járó kellemetlen tüneteket, megszüntetve így a hajas fejbőr hámlását.


 

 

PINK LINE (P) - Rózsaszín termékek

Kezelés zsíros hajra

 

pink.jpg

A Pink Line termékeket úgy alakították ki, hogy szabályozzák a faggyúmirigyek faggyútermelését és csökkentsék a túlzott működésüket.
A Pink Line termékeket cink-sókkal és réti legyezőfű kivonattal gazdagították, mivel mindkettő képes csökkenteni a faggyútermelésért felelős enzimek működését.
A réti legyezőfűből kivont tanninok szintén hasonló hatással rendelkeznek, összehúzzák a pórusokat, ezáltal megakadályozzák a baktériumok bejutását a mirigycsatornába és a szőrtüszőbe.
A szintén jelen levő aktív kén szabályozza a mirigyek fiziológiai működését és csökkenti az esetleges baktériumok jelenlétét, melyek a faggyútermelés megnövekedése miatt jelentősen megjelenhetnek.