Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BES SOLAIRE HAIR CARE

2019.06.18

logo-solaire.jpg


Korábbi bejegyzésünkben említést tettünk a napsugárzás bőrre gyakorolt káros hatásairól. Talán nem is olyan evidens, de az UV sugarak nem csak bőrünknek hanem hajunknak sem tesznek jót. Élettelenné, fakóvá, színtelenné változtatják, oda lesz a nyaralásra elkészített gyönyörű frizuránk. A hajszálakban történő belső károsodásról nem is beszélve.
És ha nyaralás akkor vízpart. Legyen szó édes vízről, sós tengervízről, vízparti szelekről mind, mind komoly igénybevételnek teszik ki hajunkat. Vigyázzunk rá, hogy a nyaralás után is szép és egészséges legyen, hiszen a legszebb haj, az egészséges haj! :)

Kifejezetten a nyári időszakra alkotta meg az olasz BES márka a Solaire termékcsaládot, melynek 3 tagja védi és ápolja hajunkat ezekben a hónapokban.
Lássuk melyek ezek a termékek és hogyan működnek:

 

solaire-1.jpg
 

A BES Solaire termékek védik, ápolják és regenerálják a nyári időszakban a napsugaraknak, sós vagy klóros víznek és szélnek kitett hajszálakat. A samponból, hajpakolóból és hajápoló olajból álló család gyengéden ápol és intenzíven hidratál, segítségükkel meg tudjuk őrizni szép hajszínünket és hajunk élettel teli és fénylő marad.


Főbb összetevők:

Kókusz olaj
kokusz.jpg- tele van természetes E-vitaminnal, melynek erős antioxidáns hatása van és Laurinsavval, mely képes behatolni a hajszálakba és ott elősegíteni a regenerációs folyamatokat.

Málna mag olaj malna.jpg- olyan antioxidánsokat (polifenolok, ellagsav) tartalmaz, amelyek természetes fényvédőként működnek, védenek az UV sugárzástól, továbbá intenzív hidratáló hatású, mert meggátolja a hajszálak felszínén lévő víz teljes elpárolgását, így hidratáltak maradhatnak hajszálaink.

Oliva olaj oliva.jpg - ellátja a hajszálakat a szükséges zsírsavakkal, továbbá segíti bejuttatni a kókusz olajat és a málna mag olajat a hajszálak belsejébe. Ezenkívül egy réteget is képez a hajszálakon, ami védi őket és egyúttal fényessé és élettel telivé teszi.

Wasabiwasabi.jpg és Melaninnapkicsi.png - az UV sugarak károsítják a mesterséges és a természetes színpigmenteket is. A Wasabi növényi kivonata védi a színpigmenteket, megőrizve ezzel a haj élénk, egészséges színét.

Argán olaj olaj.jpg- nagyon gazdag Omega-3 zsírsavakban, amik egy speciális védőbevonatot képeznek a hajszálak felszínén, ami megvédi a külső károsító hatásoktól mint pl. a napsugárzás, só, klór. Megerősíti a hajszálakat és kisimítja a töredezett végeket.

 

sampi.jpg

      

        BES Solaire Fényvédő Sampon (300ml)

      
olaj.jpgmalna.jpg A-E-F vitamin
 

         Nagyon gyengéd és könnyed sampon, ideális mindennapi használatra.
        Táplálja és intenzíven hidratálja a hajat, megvédi a nap, a klóros vagy

        sós víz káros hatásaitól.

 

 

 

maszk.jpg

 

 

        BES Solaire Nyári Hajpakoló (180ml)
       
malna.jpgolaj.jpgoliva.jpgkokusz.jpg

        
         Helyreállító és hidratáló hajpakolás, intenzív ápoló formulával.
         Feltölti a hosszú napozásnak, szélnek, sós vagy klóros víznek kitett hajat,

         vissza adja fényét és élettel teltségét.
         Szilikon mentes!


 

 

oil.jpg

 

 

       BES Solaire Fényvédő Hajápoló Olaj (150ml)
      
wasabi.jpgnapkicsi.pngmalna.jpgolaj.jpgA-E-F vitamin
 

        Egy vízálló védő réteget képez a hajszálakon, mely ellenállóvá teszi a hajat
        a káros napsugarakkal és a klóros vízzel szemben, megőrizve ezzel a haj

        színét és fényét. Megóvja a hajat a sós víz hatására történő károsodástól
        és segít elkerülni a nem kívánt begöndörödést.